Bokanbefaling; lær mer om Whisky!

Annonselenke

Mange har kanskje fortsatt mer fritid i disse dager, eventuelt planlegger late dager på norsk jord når sommerferien kommer etter hvert… Uansett, bruk tiden på å lære mer om Whisky da vel! Denne boken er helt ny i år og jeg likte denne utrolig godt!

I det hele en lettfattelig og godt illustrert bok som gjør at det er lett å lære om Whisky for både nybegynnere og viderekomne. Selv om vi hadde om Whisky og brennevin på Sommelierskolen så gikk vi ikke helt ned på terroirnivå i Skottland, det var derfor artig å fylle på kunnskapen i denne boka!

Et solid boktips til Whiskyentusiasten der altså!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..