Lørdagsspesial: Il Mimo 2019.

Annonselenke

Il Mimo, rosèvinen som blir revet vekk fra hyllene hvert år… Ventelister og galskap. Jeg tenkte egentlig at jeg ikke skulle være med å hype opp dette opplegget i år, men når over 4000 mennesker klikket seg inn på denne artikkelen fra i fjor om denne kultvinen fant jeg ut at jeg burde smake den likevel. Mitt lokale pol hadde som vanlig en masse flasker ukesvis etter at det var utsolgt de fleste andre steder, det er fordelen med å bo på et lite sted!


(Kjole fra Bubbleroom)

Jeg tok den like så godt med ut på piknik i hagan jeg.

Fargen er definitivt mer konsentrert og fin i år!

Nesen er aromatisk og fruktig med jordbær, sitrus, lett krydder og florale hint. Den er konsentrert og fruktig på smak, tørr med god syre og fine tanniner, lett krydret utgang. En anelse mer strukturert enn i fjor, smakfull og fin. Men verd hypen? Tja… Den har fått sterk konkurranse de siste årene, det er utrolig mange gode rosèviner på markedet.

Legg gjerne igjen en kommentar om du har smakt den og si hva du syns.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..