Elijah Craig Small Batch Kentucky Straight Bourbon Whiskey

Annonselenke

I neste utgave av Vin&Brennevin skriver vi om Bourbon og amerikansk whisky, det må du få med deg. Det er en spennende verden av brennevin, også i USA! I denne artikkelen ser vi på Elijah Craig Small Batch Kentucky Straight Bourbon Whiskey!

Produsenten av merket Elijah Craig er Heaven Hill, som har flere kjente linjer som blant annet Evan Williams. Heaven Hill Distillery ble grunnlagt i 1788 av de fem Shapira-brødrene og er i dag verdens største uavhengige familieeiede
spritprodusent. Med sine mer end 675.000 tønner er destilleriet innehaver av verdens neststørste lagerbeholdning av Kentucky-whisky – svarende til over 16% av verdens bourbon-beholdning! Whiskeyen er oppkalt etter pastor Elijah Craig, som drev bourbonproduksjon i Kentucky på 1700- og 1800-tallet.

For å nyte brennevin på best mulig måte trenger du riktige glass, jeg bruker blant annet disse!

Den har en innbydende nese med et fint fatpreg, moden frukt, lett tørket frukt, vanilje og hint av karamell. Den er fruktig og fyldig på smak, integrert sødme og fatpreg, lang og rund ettersmak. En elegant og smakfull Bourbon av god kvalitet, godt kjøp!

Produktet er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..