Tre fine fra Østerrike.

Annonselenke

Den økologiske vingården Sonnenmulde er en familiebedrift eid av Schreiner-familien i Gols, en av de mest berømte og vellykkede vinbyene i Østerrike. Der, på den nordøstlige bredden av Neusiedl-sjøen, har vingården vært i familien i mange generasjoner. Navnet Sonnenmulde stammer fra vingården som ligger på et flatt område, og logoen, den vinrankede solen, har alltid stått på etiketten til vinene deres.

Sonnenmulde Frizzz… Frizzante Trocken er en musserende vin produsert på 85% Sauvignon Blanc og Sämling 15%, 14 gram sukker per liter og 12% alkohol. Den er fruktig og floral på nesen, eple, pære og hint av urter. På smak er den fruktig, følger nesen, sødmefull, fin friskhet, lett utgang. En noe sødmefull musserende, frisk og fin kald.
Sonnenmulde Blaufränkisch 2019 er en ren Blaufränkisch, 12.5% alkohol. Mørke bær, skogsbær, florale toner, lett skallpreg, urter krydder og pepper. På smak er den fruktig med en saftig og fin syre, fint preg av ferske bær, lang og tørr utgang. En ung og fersk vin, mye smak for pengene!
Sonnenmulde Blauer Zweigelt Alte Reben 2020 er en ren Zweigelt fra eldre vinstokker, 13.5% alkohol. Den har en saftig nese med mørke bær, blåbær, skogsbær, urter og florale toner. På smak er den saftig og syrefrisk, god fylde, følger nesen, krydder og urter i en frisk ettersmak med fine tanniner. En utrolig fin Zweigelt, mange lag! Matvennlig.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..