Regal Rogue Vermouth

Annonselenke

Vi ser på Regal Rogue Vermouth!

Som brand er australske Regal Rogue en pioneer, hvert fall innen moderne vermouth. De lager vermouthene sine utelukkende på australsk vin og lokale ingredienser, samt fokuserer på bærekraft og lite sukker. Den har faktisk 30% mindre sukker en tradisjonell vermouth, noe jeg personlig setter pris på.

Regal Rogue Daring Dry Vermouth er en tørr vermouth produsert på Sauvignon Blanc, kombinert med spennende ingredienser som anise, myrte, quandong (også kjent som “native peach”) og timian sammen med hvit pepper, ensian, olivenblad og einebær. Den har en innbydende og rustikk nese, olivenlund, urter, sitrus, hvitvin, krydder. Den fruktig, god syre, smakfull med en deilig umamismak, rund og balansert sødme ut i en ettersmak som sitter godt. En absolutt nydelig vermouth, saltaktig og kompleks, digg!

Regal Rogue Lively White Vermouth er produsert på Chardonnay, i tillegg til sitronmyrt, kalk, timian, kamille, sitrongress, basilikum, vanilje og malurt. Den er fruktig og sødmefull på nesen, florale toner, urter og krydder. På smak er den lett sødmefull, god syre, lang og smakfull ettersmak. En noe sødmefull vermouth, rik.

Regal Rogue Wild Rosè Vermouth er produsert på rosèvin, i tillegg til blant annet jordbærgummi, rosella, plomme, timian, vanilje og malurt. Tropisk nese med røde bær og frukter, urter og krydder. På smak er den godt balansert, fruktig med et godt krydder- og urtepreg i en varm utgang. En spennende vermouth, flott med tonic eller i frosè.

Regal Rogue Bold Red Vermouth er produsert på Chardonnay og Shiraz samt pepperbær, wattfrø, kanel, nellk, stjerneanis, muskat, ingefær og vanilje. Aromatisk og krydret nese, tørket frukt, hint av mokka og vanilje. Den er rik på smak, krydret, god fylde og balanserende syre, fine tanniner i en lang utgang. En flott rød vermouth, smakfull!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..