Villa Job ute i ny årgang!

Annonselenke

I dag skal vi se på en rekke flotte viner ute i ny årgang! Disse kommer fra et megaspennende vinhus fra Friuli i nord-Italia, hvor ekteparet Lavinia and Alessandro lager fantastisk naturvin!

Ekteparet hadde reist rundt både i Frankrike og Italia da de fant ut hva deres stil var, de likte mineralske viner, produsert på den mest naturlige metoden som kan lagres lenge. Lagd med spontanfermentert lokal gjær. De har nå 6.5 hektar vinmark i Friuli Pozzuolo, med vinmarker på ca. 90 meter over havet med et vell av ulike jordsmonnstyper. Vinplantene deres er økologiske, ca. 20 år gamle og består av mange varianter inkludert Ribolla Gialla, Friulano, Sauvignon Blanc, Pinot Grigio og Refosco.


Vinene deres har fått en fin liten fanskare her i Norge og går sin seiersgang både på Vinmonopolet og barer med fokus på natur- og oransjevin!

Villa Job Serious 2019: Spennende nese med mørke bær og frukter, krydder, urter, lakris og jordsmonn. Den er fruktig og saftig på smak, god syre, et deilig og leskende bærpreg, sitter godt og tørt med en mineralsk finish. Utrolig spennende vin, frisk med en flott tyngde og et lett rustikk preg.

Villa Job Piantagrane 2021: Frisk og fruktig nese, konsentrert, floral, gule frukter og urter, hint av gjær. Den er fruktig og smakfull, fint preg av skallkontakt, god syre, sitter godt og strukturert i en lang og tørr utgang. En konsentrert og fin Pinot Grigio, tåler mange år i kjelleren.

Villa Job Guastafeste 2019: Konsentrert og kompleks nese med florale toner, hvit steinfrukt, røde bær, hint av urter. Den er fyldig og kompleks med mye smak, fyldig, saftig og god syre, lett bitter og strukturert utgang. En tørr, konsentrert og smakfull vin, meget godt kjøp som holder seg lenge!

Villa Job Untitled 2021: Spennende aroma med syrlige tropiske frukter, sitrus, urter og mineraler. Den er fyldig og fruktig, smakfull, tørr med godt skallpreg, god syre, konsentrert og lang utgang. En virkelig rik og flott oransjevin, godt kjøp som tåler mange år i kjelleren!

Villa Job Sudigiri Sauvignon 2021: Konsentrert og kompleks nese med urter, florale toner, tropisk frukt, modne gule og hvite steinfrukter og hint av mineraler. Den er rik på smak, god fylde og syre, tørr, lang og strukturert utgang med mange lag. En smakfull og deilig Sauvignon, tåler lang tid i kjelleren!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..