En spennende gin og likør fra Australia!

Annonselenke

I dag ser vi på disse kule drikkene:

Granddad Jack’s Craft Distillery var det første destilleriet som ligger på Gold Coast i Queensland, Australia. Vi er et familieeid og drevet destilleri som skaper håndverksbrennevin og likører for verden å nyte og hyller legenden som var bestefar Jack. David Goulding, kjent som «bestefar Jack» ble født 11. juni 1919 i en liten by på Sørøya i New Zealand kalt Timaru. Han fikk aldri sjansen til å møte sin far som døde i en alder av 34 i 1918. Fra han var veldig ung ble han som ‘husets mann’ bedt om å forsørge familien sin siden faren hans dessverre hadde gått bort åtte måneder før han ble født.

Granddad Jack’s 65 Miles Gin er destillert hele 28 ganger! Den er kompleks og krydret på nesen, einebær, varme krydder, kanel. Den er meget kompleks og deilig på smak, krydret som på nesen, kraftig og godt balansert ettersmak. En smaksbombe av en gin, varmende og kompleks!

Granddad Jack’s Barbershop Coffee Liqueur er laget på lokalprodusert kaffe fra Gold Coast roasters, kokosnøtt, vanilje, eukalyptus og kanel. Kompleks nese med kaffe, jordlige hint, vanilje, hint av kokosnøtt. Den er fyldig og rik på smak, fint preg av kaffe og vanilje, godt balansert og god ettersmak. En annerledes-likør, meget kompleks og interessant. Håndverk.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..