To vårlige poser!

Vi ser på to vårlige poser i dag, nå nærmer det seg den første skikkelige varme måneden!

Vi begynner i Spania med kjente og kjære Faustino!

Faustino Blanco er produsert på Chardonnay 15%, Sauvignon Blanc 10% og Viura 75%. Den har 12.5% alkohol og under tre gram sukker per liter. På smak er den fersk og fruktig, hvit steinfrukt, epler, sitrus, melon og hint av mineraler. Den er fruktig og rund, fin syre, sitter greit. En helt grei BiB, super til vår og sommermaten, gjerne vegetar!
Drostdy-Hof Rosé er produsert på 40% Pinotage og 60% Shiraz, 12.5% alkohol og 3 gram sukker per liter. Den er lett aromatisk med røde og mørke bær, rips, hvit steinfrukt, krydder og florale toner. Saftig på smak med god syre, fint krydderpreg, sitter godt og tørt. En god og meget matvennlig rosè!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..