To nyheter fra Grans-Fassian!

Annonselenker

I dag ser vi på to rykende ferske nyheter fra Grans-Fassian!

Weingut Grans-Fassian ligger i Leiwen, i Moseldalen. Gården har eksistert i nesten 400 år, eid av Gransfamilien.
Da Gerhard Grans tok over i 1982 økte han vinmarkene på gården med 10 hektar til den totale summen av 32 hektar og det er i dag datteren Catherina som driver vinhuset sammen med faren. Hun er utdannet Bachelor of Science in Viticulture and Enology  og tar over som 13. generasjons vinmaker!

Av de 32 hektarene med vinmark så er 90% av druene riesling, resten er pinot Blanc og pinot gris. De har vært medlem av VDP siden 2001.

Grains-Fassian Riesling Sekt Brut er en ren Riesling, 13% alkohol og 11.5 gram sukker per liter. Ung og frisk nese med epler, sitrus, lett gjær og bakst, florale hint. Den er fruktig på smak med en fin fedme og balanserende syre, godt skumm, fine mineraler i ettersmaken. En tørr og god sekt, matvennlig og absolutt drikkbar nå, tåler noen år i kjelleren.

Grans-Fassian Weisser Burgunder trocken er en ren Pinot Blanc eller Weissburgunder om du vil. 5.7 gram sukker per liter, 12.5% alkohol. Grønne epler, urter, hint av gress og busker. Den er rund og fruktig på smak, god syre, tørr og frisk ettersmak. En syrefrisk og urtete vin med god fylde.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..