Tre fine tyskere

Annonselenke

I dag ser vi på disse fine tyske vinene fra Nahe:

Weingut in den Zehn Morgen er et prosjekt startet i 2013, da vinmarkene til August E. Anheuser, kjente for gode viner i over hundre år allerede, ble tilbudt til Steffen Montigny. De gamle røttene ble plantet med nye Chardonnay og Pinot Noir  planter, i tillegg til den klassiske Rieslingen, og ett nytt eventyr ble påbegynt i Bad Kreuznach. De driver vinmarkene på en naturlig måte og etter månefasene, og Steffen gir, sammen med sine makkere, vinene tid til å utvikle seg akkurat slik de skal i kjelleren.

In den Zehn Morgen Kahlenberg Riesling er en ren Riesling med 12% alkohol og under 3 gram sukker per liter. Innbydende nese med gule frukter, eple, sitrus, hvit steinfrukt. Den er fruktig og fyldig på smak, god syre, mineralsk, lang og tørr ettersmak. En god og konsentrert Riesling, fortsatt ung og tåler mange år i kjelleren.
In den Zehn Morgen Bretzenheimer Chardonnay er en Chardonnay på 12% alkohol og under 3 gram sukker per liter. Klar og tydelig frukt på aroma, eple, sitrus, pære, jordsmonn og hint av nøtter. Den er fruktig på smak med en god fylde, god syre, mineralsk og tørr ettersmak. En deilig tysk Chardonnay!
In den Zehn Morgen Kreuznacher Pinot Noir er en ren Pinot Noir på 11.5% som har fått 22 måneder på fat. Vinen er lett reduktiv på aroma, mørke bær, røde bær og frukter, mineralske røyktoner, urter. Den er stor og fyldig på smak, saftig med en frisk mineralitet, fine tanniner i en lang og strukturert ettersmak. En meget smakfull og god rødvin, husk å gi den nok luft!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..