Bobler i lange baner

Vi bare fortsetter med bobler nå i mai!

Vi begynner med Drappier Charles de Gaulle! Denne vinen er dedikert til general de Gaulle, han besøkte vinhuset i 1965 og ble forelsket i en spesiell Cuvèe. Du gjetter riktig – det er denne og den ble oppkalt etter han! Produsert på Pinot Noir 80%, Chardonnay 20%, 5.9 gram sukker per liter, 12% alkohol. Kompleks og innbydende nese med epler, sitrus, lette lagringstoner, mandler, krydder og brioche. Den er rik på smak, god syre, god karakter ut i en lang ettersmak. Godt balansert og deilig Champagne, godt kjøp!

Deux Roches Crémant de Bourgogne Brut er en musserende vin fra Burgund, 6 gram sukker per liter og 12.5% alkohol. Fint preg av eple, sitrus, mineraler og brødbakst på nesen. Den er fruktig og fyldig på smak, konsentrert med god syre, fint utgang med mineraler. En elegant, tørr og fin Crèmant, godt kjøp!

Cabriz Espumante Natural Bruto kommer fra Portugal, Bical 40%, Encruzado 40% og Malvasia 20% er druene, 6 gram sukker per liter, 12.5% alkohol. Spennende og fruktig nese, eple, sitrus, urter og brød. Den er fruktig også på smak, god syre, sitter godt med en lett strukturert ettersmak. Artig musserende vin fra Portugal, må smakes!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..