To sommerviner fra Italia

Annonselenke

I dag ser vi på to sjarmerende sommerviner fra Italia.

FUORI PORTA er det italienske utrykket for » a day trip», altså en liten utflukt eller lignende, med familie og venner. FUORI PORTA identifiserer noe som er veldig italiensk og både ikonisk og gjenkjennelig. Gjennom FUORI PORTA-linjen viser Sangiovese-druen seg både som rød-, rosé- og hvitvin. Det er 100% Sangiovese i alle variantene.

Fuori Porta Sangiovese Rosso 2021 har 8 gram sukker per liter, 12.5% alkohol. Den er sødmefull og fruktig på smak, mørke bær og jordsmonn. Den er fruktig og sødmefull også på smak, hint av tanniner på ettersmak. En noe enkel og sødmefull vin, lettdrikkelig avkjølt på lange sommerkvelder.
Fuori Porta Sangiovese Rosato 2022 har 4 gram sukker per liter og 12.5% alkohol. Den er fruktig på aroma, røde og mørke bær, hint av kirsebær, bringebær og drops, urter. Den er fruktig også på smak, fin syre, rund ettersmak. Også denne noe enkel, men grei billigvin.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..