Tre portugisere

Annonselenke

I dag ser vi på tre fine portugisere:

Global Wines er en ledende vinprodusent i Dao regionen i Portugal, den eldste appelasjonen for vin i landet. Her har de produsert vin siden 1690. Touriga Nacional og Encruzado er de viktigste druene i regionen, og er anerkjent verden over for å gi kvalitetsviner år etter år. Druene reflekterer klima, jordsmonn og vinifikasjon på ekte portugisisk vis. Cabriz er den mest solgte vinen fra regionen, og Global Wines sitt flaggskip. Vinen leverer kvalitet år etter år og høster anerkjennelse og priser verden over.

De to hvite vinene kan jeg anbefale til sommerens sjømat!

Cabriz Sauvignon Blanc er som navnet tilsier en Sauvignon Blanc, 12.5%. Aromatisk nese, eple, sitrus, gule frukter, lime og mineraler. Den er fruktig og rund på smak, lett tropisk preg, fin syre, lang og saftig utgang med lett krydder. En godt balansert og fin Sauvignon, godt kjøp!
Cabriz Reserva Branco Encruzado 2020 er produsert på druen Encruzado, 13% alkohol. Lett kompleks på aroma, eple, sitrus, florale hint og mineraler. Den er fruktig og rund på smak, god syre, frisk, lang og god utgang. Elegant, smakfull og god vin til en god pris! Godt kjøp!
By Cabriz Vinho Tinto er en rødvin produsert på Rufete 20%, Tinta Roriz 30% og Touriga Nacional 50%, 12.5% alkohol. Røde bær og frukter, lett krydder, urter. Den er krydret på smak, noe frukt, ok syre, litt tynn utgang. Noe enkel billig-vin.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..