Nyheter til bokhylla.

Enten du har hjemmekontor eller gjemmekontor kan disse nyhetene være litt artige, hva med noen smakfulle bøker i bokhylla:

Disse er lagd for å ligne på bøker, og er en miljørettet vri fra vinhuset. Etablert av Derrick Neleman tilbyr vinhuset  en rekke veganske og økologiske viner produsert på lokale druer som Verdil, Tardana, Macabeo, Monastrell, Bobal, Tempranillo, Marselan og Garnacha i tillegg til internasjonale druer. Vinhuset ligger øst for Valencia og sammen med Diego Fernández Pons, en vinmaker kjent for sin interesse i økologisk vinmaking lager Derrick autentiske og moderne viner.

Neleman Wine in books er en hvitvin og produsert på Viognier 30% og Macabeo 70%, 12% alkohol og under 3 gram sukker per liter. Aromatisk, frisk og fruktig nese, epler, sitrus og blomster. Den er fruktig også på smak, lett syre, ren og balansert ut i en havlang utgang. Fin og versatil BiB.
Neleman Wine in books Monastrell Cabernet Sauvignon er rød som bildet og navnet tilsier, produsert på Cabernet Sauvignon 40% og  Monastrell 60%, 13.5% alkohol. Fin nese med røde og mørke bær, krydder, florale toner og urter. Den er fruktig og bløt på smak, ganske god fylde og syre, sitter godt. Et godt bokskjøp.

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..