Mor har fått seg nytt leketøy!

Annonselenke

Det gikk en kule varmt på Black Friday i fjor, og litt ut i desember dukket denne maskinen opp…

En Wilfa Air Fryer 3,5 liter.

Wilfa airfryer med hele 8 programmer, som skaper all verdens muligheter innen matlagning. Frityrgryten har en kapasitet på hele 3,5 liter, og dessuten så har den 1500 watt. Du trenger ikke bruke ekstra olje når du tilbereder maten din i gryten, og maten blir absolutt sunnere, mens resultatet er sprøtt og godt.

Mannen min blir ikke særlig begeistret når mor spontankjøper slike ting, han har kanskje litt dårlig erfaring med tidligere innkjøp av iskremmaskin, juicere, brødbakemaskin, vaffeljern osv. som blir brukt et par ganger og senere støver ned og bare tar plass…
Men, jeg overbeviste han etter kun kort tid…

Møt hjemmelagd svinecrisp! Fantastisk sprø svor, og vil du ha med litt kjøtt under er ikke det dumt heller. En utrolig god snacks!

Du skjærer svoren av ribba, tørker den godt, krydrer (salt oppå, evt. annet krydder under) og kjører 20(!) minutter på 200 grader i Airfryeren.

Legg det nedi slik som på bildet og popp en musserende vin eller en Gin&Tonic mens du venter.
Ikke minst var det nye innkjøpet nyttig for å varme opp igjen ribberester i jula, fordi at med en Airfryer så blir sprø ting sprø igjen – noe som er essensielt med ribbe for min del.

Vi snakket jo om dehydrering av sitrus til cocktails i fjor også, det er superenkelt med denne maskinen! Her får man et jevnt og fint resultat uten å måtte ha stekeovnen på i timesvis og lufttørke etterpå.

Jeg ble også forelsket i Hokkaido gresskar i fjor, og noe av det første jeg prøvde etter innkjøpet av Airfryeren var selvfølgelig det.

De ble nemlig så gode i stekeovnen, med krydder og urter var de fantastisk sprø i skallet og deilige og myke i midten. Og – ja, de ble om mulig ENDA bedre i Airfryeren, mer sprø!

Hvis det er noen Airfryer-guruer ute der med noen gode tips til ting jeg kan lage i den så skrik gjerne ut!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..