Fredagscocktail: Portroni.

Jeg kommer nok ikke til å legge ut fredagscocktail hver uke i 2018, jeg føler at jeg har lagd så mange at jeg må bruke så mye tid til å lete etter nye at det ikke er verd det. Pluss at jeg har så mange i repertoaret mitt jeg ikke er lei enda at jeg er ikke motivert til å finne så mange nye heller. Men hvis jeg får et nytt produkt, en likør, et brennevin eller lignende kommer jeg selvfølgelig til å forske på det, samt dele med dere om jeg lager en ny oppskrift.

Denne fredagens oppskrift er hvert fall inspirert av at det er 20. dag jul, dagen da mange kaster ut julen. Portroni er en ypperlig måte å bli kvitt portvinsrestene!

Du trenger:

  • 4 deler gin
  • 1 del tørr vermouth
  • 1 del campari
  • 1 del portvin

Hell alt over en stor isbit.

Sjekk ut de 160+ andre cocktailene jeg har lagd her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..