To fine marsnyheter, musserende 2016!

Annonselenker

Disse blir supre nå som festmåneden mai nærmer seg!

Vi begynner i italia med Fratelli Berlucchi Freccianera Franciacorta Rosa 2016, den er produsert med det som tidligere het Champagnemetoden, den har fått 40 md. på berme. (Chardonnay 40% og Pinot Nero 60%) 30% Pinot Nero vinifisert i rosè og 30% Pinot Nero vinifisert i hvitvin.
Vinhuset ligger i hjertet av Franciacorta og drives av Francesco, Gabriella, Marcello, Roberto og Pia Donata, som stadig jobber for å forbedre og videreføre tradisjonene de har fått av faren Antonio. De eier 70 hektar vinmark og familien har produsert vin i mange generasjoner.
Innbydende nese med røde bær og frukter, florale hint, noe kjeks og urter. På smak er den fruktig, god syre, strukturert utgang som sitter godt. En fruktig og særs ungdommelig tross sin alder, meget godt kjøp!Så tar vi turen til Spania.

Perelada er en topprodusent fra det lille området Empordá, nordøst i Spania. Det er i dag 3. generasjon fra Suqué Mateu-familien som styrer skuta etter at slottet ble kjøpt av Miguel Mateu i 1923. Over årene har også hotell, restauranter, golfbane og fast eiendom naturlig blitt inkludert i gruppen. Perelada sitt nye vineri som åpner våren 2022 fikk den gjeve LEED-prisen (Leadership in Energy and Environmental Design) som første vinprodusent i Europa.

Perelada Cava Gran Claustro Reserva Brut Nature 2016 er produsert på Chardonnay 43%, Pinot Noir 43%, Parellada 14%, 12% alkohol. Lett utviklet nese med modne epler, sitrus, sitrus og brød. Den er fruktig og fyldig på smak, fin syre, rund og fin ut i en tørr utgang. En deilig og fint utviklet Cava, godt kjøp!


Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..