To nyheter; en naturvin og en oransjevin!

Annonselenke

I dag ser vi på disse flotte vinene:

Les Petit Ducs 2021 er en nyhet på Vinmonopolet. Som nevnt er dette en naturvin produsert på Cinsault 2%, Grenache 55%, Mourvèdre 8% og Syrah 35%, 14% alkohol. Den har en utrolig spennende og fersk aroma av mørke bær, skogsbær, krydder, urter og jordsmonn. På smak er den saftig, fin fylde, en lekker struktur ut i en lang ettersmak. En veldig godt balansert og god vin, mye vin for pengene!


Celler Jan Vidal har laget vin og dyrket druer i Penedès som ligger mellom Barcelona og Tarragona siden 1970. Xavier som i dag driver huset er 3. generasjon med en stødig hånd på roret – fokus er fortsatt på klare, økologiske og ærlige viner. Huset omfatter i dag 55 ha og vinstokkene er fra 60 til 25 år gamle.
Jan Vidal Vita Vivet Orange er produsert på Xarel·lo Rosado (Cartoixa V.) 70% og Muscat of Alexandria 30%, 12% alkohol. Vinen har en fin nese med moden sitrus, appelsinskall, urter, tropiske toner og krydder. På smak er den fruktig og syrefrisk, følger nesen med en sjarmerende fedme, lang utgang. Fruktig og fin oransjevin!

Produktene er tilsendt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..